7 червня у читальній залі бібліотеки відбувся брейн – ринг знавців зарубіжної літератури серед студентів I курсу.

     Змагалися дві команди : « Лицарі прямокутного столу» – капітан Куліш А. ( гр.ТТ-2018) та «Лісовики» – капітан Романенко Д. (гр. Г-2018). Студенти складали сенкани, упізнавали письменників за фактами біографії, а літературних героїв за цитатами; вгадували кому з персонажів може належати річ, яка знаходиться у чорній скриньці, складали візитні картки улюблених творів за допомогою «хмаринки слів» , відкривали музеї літературним героям.

     Учасники «Брейн – рингу» демонстрували креативність, знання та кмітливість під час різних етапів гри. Цікаві запитання та конкурси для учасників інтелектуальної гри підготувала викладачка зарубіжної літератури Капто О.М. Справжнім сюрпризом для студентів став виступ студента групи Г-2018 Степанова Дмитра, який сценічно – постановочно виконав монолог Р.Раскольникова з роману Ф.Достоєвського « Злочин і кара».

     І учасники, і члени журі ( викладачі ЦК гуманітарно – соціальних дисциплін) цікаво, корисно і з задоволенням провели час.

     За результатами гри перемогу здобула команда студентів «Лісовики».

     Вітаємо переможців!

     Бажаємо успіхів, наснаги, нових відкриттів, задоволення від читання, незабутніх подорожей у незбагненний світ літератури!