3 лютого 2021 року Відокремленому структурному підрозділу “Марганецький фаховий коледж Національного технічного університету “Дніпровська політехніка” виповнюється 66 років.

З нагоди урочистої дати коледж гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів. Гамірливій юрбі абітурієнтів хочеться якомога більше дізнатися про навчальний заклад, до якого вони вступатимуть.

Питань завжди багато: і що криється за назвою навчального закладу, і хто навчає студентів, яку професію можна отримати і як працевлаштовуються випускники…Хочеться дізнатися не з довідкового буклету, а почути відповідь безпосередньо з уст викладачів, фахівців.

Голова приймальної комісії, викладачі автотранспортної та гірничо-електромеханічної циклових комісій надали вичерпну інформацію щодо спеціальностей, програм підготовки,ознайомили з умовами прийому до коледжу на 2021-2022 навчальний рік, про переваги навчання у навчальному закладі та виборі професії.

По завершенню відбулася екскурсія коледжем.

Абітурієнти на власні очі побачили навчальні аудиторії,сучасні комп’ютерні класи та лабораторії, кабінети технічної творчості й майстерні, спортивну залу, завітали до бібліотеки, яка є інформаційним, інтелектуальним і духовним центром коледжу.

Бібліотека коледжу – платформа для проведення різноманітних заходів: захисту дипломних проектів, конференцій, творчих зустрічей, круглих столів, майданчик для роботи творчих студентських майстерній та SMART- освіторії.

Читальна зала – зона комфорту для більшості студентів коледжу.

Бути студентом Відокремленого структурного підрозділу “Марганецький фаховий коледж Національного технічного університету “Дніпровська політехніка“ – престижно, відповідально і справді круто!

Чекаємо на Вас, шановні абітурієнти!