Щорічно, 7 квітня, міжнародною спільнотою відзначається  ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я (World Health Day).  Ця дата приурочена заснуванню у 1948 році  Всесвітньої організації  охорони  здоров’я (ВООЗ). Його мета – допомогти людям зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження, незалежно від віку, місця проживання, статку, професії…

Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Згідно з даними вчених, здоров’я залежить від багатьох чинників: близько 50% воно обумовлено способом життя людини, близько 40%  –  соціальними й природними умовами життя, 10% становить спадковість.

Сучасні умови життя ставлять підвищені вимоги до здоров’я та інтелектуальних можливостей молоді, особливо студентів. Майбутні фахівці повинні бути здоровими, фізично витривалими, працездатними. Саме такими намагаються бути студенти коледжу гр. Г- 2021 1/9 (куратор  Гацько Т.В.). Вони розуміють, що піклуватися про своє здоров’я – це актуально, модно, престижно!

Безумовно, для нашої держави на даний час інші пріоритети. Але, здобувши перемогу у страшній війні, нам слід буде особливо дбати про особисте здоров’я, щоб відбудовувати країну.

ДОБРОГО ЗДОРОВ’Я ВСІМ!
БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ і УКРАЇНУ!