28 червня Марганецький коледж відсвяткував одразу два свята. День Конституції України, яка, до речі, гарантує громадянам право на освіту, і свято тих, хто вже отримав освіту і сьогодні отримує диплом молодшого спеціаліста.

     З привітальним словом до випускників та їх батьків звернулась директор коледжу Іванова В.І., яка наголосила на тому, що випуск 2019 – особливий, ювілейний.

     60-тий раз коледж випускає у доросле життя фахівців гірничих й автотранспортних спеціальностей, які мають право працювати (і дехто, маючи домовленість з місто утворювальним виробництвом уже працює) або за бажанням продовжувати навчання.

     Від імені голови міської ради до випускників звернулася Полянська Т.С.- головний спеціаліст відділу культури міськвиконкому, випускниця коледжу 2003 року.

     Щирі слова привітання прозвучали на адресу випускників від кураторів, батьків, випускників минулих років, а також представників ПАТ МГЗК. Приємно відзначити ,що представники гірничо – збагачувального комбінату –Палямар А.Ф.- член правління, Буряк А.І.- голова профспілкового комітету, Мужиченко О.С.- головний інженер автоцеху є випускниками коледжу різних років, тому їх привітання і випускникам, і педколективу були особливо теплими.

     Добрі, зворушливі слова, побажання, пісні, які пролунали на честь випускників надовго залишаться в серцях юнаків і дівчат.

     Поріг рідної alma mater студенти переступили під дзвін «срібного» дощу, який омив їх на щастя та щемлячі переливи дзвоника, що продзвенів востаннє…