3 лютого 2021 року Відокремленому структурному підрозділу “Марганецький фаховий коледж Національного технічного університету “Дніпровська політехніка” виповнюється 66 років.

Достатній термін, щоб визначити роль і місце навчального закладу в освітньому, виробничому і культурному процесі, його досягнення – в минулому і в сучасному.

Наполеглива праця та ентузіазм педагогічного колективу, його тверда віра у визначне майбутнє завчального закладу – філософська концепція коледжу, що має позитивні наслідки.

Наші студенти беруть участь і посідають призові місця в регіональних, обласних і всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, конференціях, проектах.

На сьогоднішній день активно й динамічно розвивається матеріально-технічна складова коледжу: розширюється комп’ютерна база, оновлюються навчальні аудиторії, новими підручниками поповнюється бібліотечний фонд.

Впроваджено дистанційну систему навчання з використанням інформаційно-телекомунікаційних технологій.

Щиро вітаю викладачів, студентів і випускників коледжу з днем народження «альма-матер»!

Нехай Вам таланить на друзів, однодумців, доброзичливих і щирих людей. Нехай кожен день додає Вам нездоланної життєвої енергії, сил і наснаги для реалізації найсміливіших планів і задумів.

Миру, злагоди, любові й достатку Вам і Вашим родинам!

З повагою і найкращими побажаннями
Директор коледжу Іванова В.І.
Звернення директора ВСП «МФК НТУ «ДП»