Співпраця з Національним технічним університетом «Дніпровська політехніка»

6 червня 2022 року відбулася профорієнтаційна онлайн-зустріч випускників ІV курсу спеціальності 184 «Гірництво» з представниками НТУ «Дніпровська політехніка».

Такі  зустрічі є традиційними і проводяться щорічно.

Під час спілкування представники закладу вищої освіти ознайомили майбутніх вступників із перспективами та перевагами навчання в університеті,надали вичерпну інформацію щодо особливостей вступу до ЗВО у 2022 році з урахуванням нещодавно внесених змін до Правил прийому, а саме:

  • використання сертифікатів ЗНО 2019-2021 рр.;
  • доцільність складання Національного мультипредметного тесту;
  • підготовка до написання мотиваційного листа;
  • терміни вступної кампанії до закладів вищої освіти у 2022 році

Також, спікери надали інформацію  про актуальні та інноваційні для ринку праці спеціальності, зокрема – 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» .

Студенти-випускники дізналися де шукати місця навчання за держзамовленням, можливості участі у міжнародних стажуваннях, навчання з елементами дуальної форми тощо. На всі запитання учасники онлайн-зустрічі отримали вичерпні фахові відповіді.

Завершуючи зустріч, спікери ЛУЦЕНКО І.М. та КОШЕЛЕНКО Є.В. побажали  майбутнім абітурієнтам успіхів у складанні НМТ  і  успішного вступу до закладів вищої освіти.

У читальній залі коледжу оформлено виставку літератури «Готуємося до НМТ: поради і рекомендації».