16 грудня 2021 року, у малій залі Палацу студентів ДНУ, відбулася церемонія нагородження переможців, лауреатів та дипломантів щорічного обласного конкурсу «Студент року Дніпропетровщини» у 2021 році. Конкурс для відзначення обдарованого студентського активу області щорічно проходить з ініціативи Дніпропетровської обласної молодіжної ради та за підтримки департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Щоб стати найкращими серед найкращих, студентам Дніпропетровщини протягом року довелося демонструвати свою активну життєву позицію, творчі, спортивні та інтелектуальні досягнення, брати участь у конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівнів. Усі вони змагалися за так званий студентський «Оскар» у таких десяти номінаціях: «Розумник року», «Спортсмен року», «Інноваційний прорив року», «Лідер студентського самоврядування року», «Громадський діяч року», «Художня самодіяльність року», «Волонтер року», «Митець року», «Студентський засіб масової інформації року» та «Унікальна номінація року».

Студентка нашого коледжу Аверіна Анна (група Г-2020 1/9) вийшла в п’ятірку найрозумніших студентів Дніпропетровщини та  стала дипломантом в номінації «Розумник року».

Вітаємо Анну! Щиро бажаємо терпіння і наполегливості, не зупинятися на досягнутих цілях, завжди бути першою, прославляючи Україну та рідний коледж!