У Марганецькому коледжі привітали освітян з професійним святом

У найпрекраснішу пору року, коли шелестить падолистом осінь, по вулицях снує мереживо бабиного літа, приходить свято – День працівників освіти.

Щороку в першу неділю жовтня наша країна відзначає День працівника освіти. Це не тільки професійне свято вчителів. Це свято усіх, хто глибоко шанує працю педагога, вихователя, наставника підростаючого покоління.

Талановитими студентами та викладачами Марганецького колледжу Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» була підготовлена святкова програма з нагоди Дня працівника освіти.

З щирими словами привітання до присутніх звернулися секретар міської ради Ірина Міняйло та директор коледжу Валентина Іванова, які відзначили вагому роль викладача у вихованні молоді, подякували педагогам міста за високе служіння обраній справі, відданість професії, мудрість і терпіння, за натхненну працю.

Викладачів нагороджували грамотами міського голови та Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації, вручали квіти та дарували щедрі оплески. Студенти та викладачі навчального закладу у свою чергу подарували музичні вітання та цікаві виступи.

Завершився захід вшануванням педагогів Марганецького коледжу, яких вже немає поруч з нами.

Усі матеріали взяті з сайту Марганецької міської ради