Міністерство освіти України оголосила 2020-2021 навчальний рік – роком математики. В рамках цієї постанови Марганецький фаховий коледж об’єднав зусилля двох комісій: природно-математичних та соціально–гуманітарних дисциплін. З 1 по 30 листопада 2020 року студенти коледжу I-II курсів брали участь у міжнародному дистанційному конкурсі “ОЛІМПІС 2020 – ОСІННЯ СЕСІЯ” з п’яти навчальних дисциплін: математики, інформатики, біології, української мови і літератури та англійської мови. Головною метою конкурсу є підвищення мотивації до навчання і зацікавлення предметом. Тривалість конкурсу було 40 хвилин для кожної предметної сесії, яка складається з 24 цікавих завдань.
Студенти коледжу показали досить високі результати з п’яти предметних сесій та посіли I,II,III міста в міжнародному конкурсі.
Саме завдяки талановитим та активним учасникам наш навчальний заклад посів 20 місце серед 76 навчальних закладів області, які брали участь в Олімпісі.
Наш рейтинг по Україні 187 з 692 навчальних закладів за кількістю призових місць.
Дякуємо найкращим студентам які одержали 21 диплом з п’яти предметних сесій та їх наставникам, які нагороджені дипломами, подяками та сертифікатами Конкурсу.

Нагородні матеріали коледж чекає в лютому 2021 року для урочистого вручення дипломів студентам переможцям та учасникам.

Ініціатор та куратор конкурсу у коледжі:

Куліш О.І. – викладач англійської мови.