Сторінка пам’яті – Денис Дмитрович БЕРЕЗЮК – Назавжди 23…

Цього тижня у госпіталі, від поранень не сумісних з життям, помер Денис Дмитрович БЕРЕЗЮК /31.10.2000 – 22.01.2024/.

Денис навчався у  Відокремлениому структурному підрозділі «Марганецький фаховий коледж Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» за спеціальністю “Підземна розробка”. У 2019 році влаштувався у Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат підземним машиністом конвеєра на шахту №14/15.

У 2020 році Денис Дмитрович вступив до лав Збройних сил України для проходження строкової військової служби, а через рік його було звільнено в запас.
24 лютого 2022 року командира 3-го відділення взводу інженерної розвідки інженерно-саперної роти групи інженерного забезпечення, молодшого сержанта Дениса БЕРЕЗЮКА мобілізовано до лав ЗСУ, проте вже для захисту України у російсько-українській війні.

У січні цього року, під час важкого бою поблизу населеного пункту Новоселівське (Сватівський р-н, Луганська обл.), Денис отримав серйозне поранення і його було доставлено в лікарню. Проте 22 січня його серце зупинилося…

Висловлюємо  щирі співчуття родині Дениса Дмитровича. Поділяємо та разом з ними схиляємо голови у великій скорботі. Нехай світлі спогади про Дениса назавжди залишаться у серцях земляків.
Слава та вічна пам’ять Герою, який віддав своє життя за Україну!