Знайомтеся: сестрички Оленка і Ліля Браворіченко – студентки ІІІ курсу групи ТТ 2019 1/9. Сьогодні дівчата запрошують нас у світ свого захоплення – світ аніме.
Довідка: Аніме (від англ. animation [анімейшн] — анімація) — японська анімація. Головна відмінність від мультиплікації інших країн полягає в тому, що аніме орієнтується не на дитячу, а переважно на підліткову чи навіть дорослу аудиторії.
Аніме — це добре розвинений повноцінний вид мистецтва і тому користується популярністю не лише в Японії, але і у світі. Аніме часто (але не завжди) відрізняється характерною манерою зображення персонажів та фону.
Для нього характерне надзвичайне жанрове різноманіття. Окрім загальних жанрів (бойовик, детектив тощо), є і специфічні, властиві лише аніме. Саме різноманітність та орієнтація на глядачів різного віку є головними перевагами аніме.
Говорить Ліля: «З жанром аніме мене познайомили мої однокласниці. Ця стилістика вразила мене своїм різноманіттям і красою. Хоч і малюю я мало чи не кожен день, з готових малюнків, ті, що подобаються мені, виживають лише 10 відсотків, але для мене вони є справжньою цінністю, бо очищують мою душу, обіймаючи її крилами заспокоєння.»
Олена: «Я люблю малювати в стилі аніме, бо мене дуже зігріває думка про те, що я особисто можу створювати різні світи , наповнювати їх придуманими людьми з їх неповторними історіями.»
Ще люблю малювати портрети людей, використовуючи фото.
Для нас важлива ваша думка. Чекаємо на зворотній зв’язок.

Роботи в використанням комп'ютерних технологій