Добрий день. Я знову у нашій ” Творчий майстерні” і хочу поділитися своїм новим захоплення. Малювати за допомогою комп’ютерних технологій почала зовсім недавно. З 2018 року. Вперше мої малюнки виглядали гірше, ніж на папері, та й мої “скілли” були на той час значно нижчими. Спочатку було дуже складно, але з часом освоїлася. Здебільшого малюю тварин, бо дуже люблю їх. Пізніше почала захоплюватися роботами. Малювати дрібні деталі, мікросхеми, дроти – для мене задоволення. Особливо залізо. Мені подобається, як воно блищить, відображати це на своїх артах. Люблю працювати з детальністю, негарно, коли арт виглядає порожнім. Можу малювати у вигляді мультика чи коміксу, можу реалістично. Дуже подобається працювати з атмосферністю. Для мене це чи не найголовніше. Намагаюся якнайкраще передати її у своїх роботах. Пробую створювати анімації у додатках для малювання мультиків. 10 секунд – 84 кадри. Це 84 рази малювати майже той самий малюнок, злегка змінюючи його положення.
Також люблю створювати своїх персонажів. Усі вони різні. Зі своїми поглядами, почуттями, думками. Як окремі особи. Іноді створюю їх на основі близьких людей. При цьому враховую характер, стиль в одязі, статуру, риси обличчя (розріз очей, ніс, форма губ, тип обличчя тощо). Навіщо це роблю? Щоб ця людина була у моєму “Всесвіті”. І якщо він піде з мого життя, то назавжди залишиться там, у моєму нереальному світі з іншими. Когось просто так створювати в стилі персонажа з фандомів не буду. А лише тих людей, які мені по-справжньому дорогі.
Зрідка ліплю фігурки із солоного тіста, яке готую сама. Зберігаються такі роботи досить довго. 2-3 роки, а то й більше. Найскладніше дається не процес ліплення, а фарбування. Після запікання в мікрохвильовій печі (так швидше) тісто стає нерівним: з невеликими тріщинами, горбками. Вдається важко потрапити в кожну тріщину пензликом.
Процес виготовлення фігурки – для мене це як антистрес і дуже цікаво. Коли є натхнення – цікаво все!
Як зробити мене щасливою? Дати олівець та аркуш паперу і не чіпати мінімум півдня 😂
Я справді можу провести за малюванням цілий день. Без перерви. Живу творчістю із самого дитинства.