В коледжі проведена зустріч з представником ДСНС

11 жовтня відбулася зустріч  здобувачів освіти ВСП «Марганецький фаховий коледж НТУ «ДП» з представником Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

На зустрічі прослухано лекцію щодо питань пожежної безпеки, правил поводження з вибухонебезпечними предметами, порядку дій під час артобстрілу та повітряної тривоги. Адже в умовах бойових дій людина має бути більш уважною і готовою до будь-яких надзвичайних ситуацій. Використовуючи конкретні приклади, представник ДСНС нагадав молоді основні правила пожежної безпеки в побуті та як діяти, якщо пожежа все ж таки сталася, зокрема, як евакуюватися із задимленого приміщення. Більш детально доповідач зупинився на алгоритмі дій під час виявлення підозрілих знахідок та продемонстрував їх зразки. А після завершення розповіді відповів на питання молоді.

Таким чином, в черговий раз привернули увагу студентів до виховання поважного ставлення до власної безпеки,  безпеки оточуючих людей та поведінки  в умовах пожежі  і надзвичайних ситуацій.