Під таким гаслом 21 листопада українці відзначатимуть ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція (початок 22 листопада 2004 року) та Революція Гідності, яка розпочалась 21 листопада 2013 року на Майдані Незалежності у Києві акцією кількох сотень студентів та громадських активістів, метою якої було висловлення протесту проти рішення влади, що загрожувало Україні втратою незалежності та перекреслювало її європейське майбутнє.
Щорічно в цей пам’ятний день вся Україна схиляє голови та вшановує світлу пам’ять ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ, що віддали свої життя за справедливість та бажання жити у європейській країні.

В день гідності та свободи бажаємо всім, мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

Сердечна подяка кожному українському воїну-захиснику, хто щодня проявляє героїзм, справжній бойовий дух під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності України.
Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за свободу Батьківщини!
ВІРИМО В НАШУ ПЕРЕМОГУ!
СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЇЇ ГЕРОЯМ!

З ГІДНІСТЮ – ДО СВОБОДИ!