Захист дипломних проєктів студентами спеціальності Гірництво

🎉Вітаємо студентів групи Г-2020 1/9 спеціальності 184 Гірництво з успішним захистом дипломних проєктів!🎉

На захисті студенти групи Г-2020 1/9 продемонстрували достатній  рівень професійної підготовки, інноваційного мислення та грамотних технологічних підходів до виконання проєктів, які є актуальними у гірничій промисловості та безпосередньо в АТ «Марганецький ГЗК».

Саме робота над написанням дипломних проєктів, їх захист є показником не тільки якості знань, здобутих студентами під час навчання в коледжі, рівня їх фахових умінь і навичок, а й свідченням готовності фахового молодшого бакалавра до виконання професійних обов’язків, здобуття фахової освіти, сформованості активної громадянської позиції.

Державна екзаменаційна комісія відзначила актуальність тем дипломних проектів, їх практичне спрямування, фахову зацікавленість студентів, їх усвідомлене ставлення до майбутньої професійної діяльності.

Також комісією було відзначено зразковий захист дипломних проєктів студентів АХМЕТГАЛІЄВА Доміра та МЕДВІДЯ Дмитра (керівник ДП МАЗУРОВ О.С.).

👏Вітаємо випускників з цією важливою подією та бажаємо подальших успіхів у професійній діяльності. Ми впевнені, що здобуті знання та навички стануть надійним фундаментом для ваших майбутніх досягнень у гірничій промисловості.

🌟Горді за вас і бажаємо натхнення та успіху в усіх починаннях!