Захист дипломних проєктів студентами спеціальності Автомобільний транспорт та Транспортні технології

🎉19-21 червня 2024 в дистанційному режимі відбувся захист дипломних проєктів студентами ВСП «Марганецький фаховий коледж НТУ «ДП» спеціальностей 274 Автомобільний транспорт та 275 Транспортні технології.🎉

Захист диплому – це обов’язковий завершальний етап у навчанні, а також найбільш хвилюючий, відповідальний і важливий етап у житті кожного здобувача освіти. Він вимагає не тільки вміння доповідати, аргументувати і переконувати в правильності прийнятий рішень, але й демонстрацію знань та компетентностей, здобутих протягом навчання.

Теми дипломних проєктів здобувачів освіти за спеціальністю 274 Автомобільний транспорт передбачали проєктування різноманітних технологічних процесів ремонту і технічного обслуговування агрегатів, механізмів та вузлів автомобілів у зонах ТО, на дільницях та відділеннях, з використанням пристосування для поліпшення ремонту та обслуговування.

👏Студенти показали достатні теоретичні знання і вміння при захисті дипломних проєктів. ДЕК відзначено зразковий захист студентів групи АТ-2020 1/9 КОНОНЕНКА Д.І., АШРАФОВА М.А. та СТЕБЛЮКА Н.О. (керівник ДП НАУМОВ Б.О.).

Здобувачі освіти за спеціальністю 275 «Транспортні технології представили дипломні проекти з організації пасажирських та вантажних перевезень, а також дві роботи стосувались міжнародних пасажирських перевезень.

👏ДЕК відзначено зразковий захист студентів групи ТТ-2020 1/9 ЧУПРИНИ А.С. та РАБІЙЧУК В.С. (керівник ДП БІЛОУС В.Л.).

🌟Щиро вітаємо всіх з успішним захистом і присвоєнням освітньо-професійного ступеня фахової передвищої освіти фаховий молодший бакалавр!

🌟Бажаємо завжди вірити в себе, сміливо йти вперед, долаючи будь-які перешкоди на шляху до мрії, та досягати кожної поставленої мети!