Зараз в Україні біблійний вислів: “ДА БУДЕ СВІТЛО!” набув однозначного сенсу. Коли люди залишаються без електрики після підступних атак ворога на енергетичну інфраструктуру, їм можна сподіватись лише на диво та на українських енергетиків, які впродовж майже двох років рятують міста і села від блекаутів, в результаті своєї роботи дають світло в усі куточки нашої країни і життя знову знімається з паузи.

Саме вас – справжніх героїв енергетичного фронту, які працюють цілодобово, за важких погодних умов та незважаючи на небезпеку, вітаємо  з ДНЕМ ЕНЕРГЕТИКА! На ваших плечах зараз лежить велика відповідальність – допомогти втримати життя в тилу, поки ЗСУ боронять нашу землю  та небо.

Попереду нас чекають зимові місяці і складні випробування. Проте можна констатувати, що українські енергетики пройшли найскладніший тест у своєму житті, успішно склали неймовірний іспит на підтримку життєдіяльності держави під час повномасштабної війни.

Вітаємо з професійним святом працівників енергетичної та електротехнічної промисловості, енергокомпаній!

Хай вас не покине високий моральний дух, бажання якісно робити свою справу. Бережіть себе та своїх рідних, несіть світло своїх сердець до кожної української родини, залишайтеся простими людьми, що виконують титанічну роботу.  Зі святом вас, незламні енергетики!

В рамках місячника гірничих та електромеханічних дисциплін  та з нагоди Дня енергетика бібліотека коледжу підготувала тематичну виставку «НОВА ЕНЕРГЕТИКА ПОЄДНУЄ»,  на якій представлені науково-популярні  періодичні та навчальні видання, монографії,  в яких висвітлюються реальність і перспективи енергетики.