КОХАННЯ… Багато століть людство не може знайти єдиного визначення для цього неймовірного почуття. Все змінюється у цьому шаленому світі і лише кохання залишається завжди  прекрасним, завжди новим, несподіваним і найзагадковішим з усіх людських почуттів…

Доторкнутися до вічної теми кохання спробували бібліотекарі коледжу. Напередодні Дня всіх закоханих/14 лютого/  та Міжнародного дня дарування книг /14 лютого/ презентує  книжкову виставку «КІЛЬКА СТОРІНОК ПРО КОХАННЯ», на якій  представлені книги, подаровані нам останнім часом.  До вашої уваги чуттєві, романтичні, пристрасні  історії  кохання, які подарують відчуття причетності до великої таємниці любові та щастя.

До вашої уваги чуттєві, романтичні, пристрасні  історії кохання, які подарують відчуття причетності до великої таємниці любові та щастя.

ЛЬВІВ. СМАКОЛИКИ. РІЗДВО: збірка оповідань. – Харків: КДС, 2016.
ЛЬВІВ. КАВА. РІЗДВО: збірка оповідань. – Харків: КДС, 2016.

Неймовірно теплі й щирі історії про закоханих та покинутих, про щасливих і тих, хто загубив себе, про романтику та буденність, про жінок і чоловіків.  Деякі з цих оповідань солодкі, як збиті з ваніллю вершки. Інші – гіркі, як свіжозварена кава та спогади про доленосні події нашого недалекого минулого. Треті залишають по собі тонкий аромат мускатного горіху та містичних збігів.

Волок Л., Останній шанс на кохання: роман/ Людмила Волок.- Харків: КСД, 2021.

У житті Ані, доньки заможного бізнесмена, було все. Та ні гроші, ані дорогі машини не врятували її від раптового страшного діагнозу.  Дівчина розуміє, що її час спливає, а вона так і не пізнала кохання.

Рідні ладні на все, аби виконати останнє бажання Ані. Навіть на обман. Вони підлаштовують зустріч дівчини із Сергієм, простим хлопцем з непростою долею. Між молодими людьми спалахують почуття від яких обоє втрачають голову. Аня не здогадується, що все це лише угода.

Чи здатне кохання взяти гору над домовленостями?

Пулу П., Краса, що не рятує:роман/ Павліна Пулу. – Харків:КСД, 2013.

Надька-Верона – жінка надзвичайної вроди. І своєю красою вона все життя майстерно користувалася, граючи чоловіками та зіштовхуючи їх, наче півнів у півнячих боях. Але чи гарантує ця врода щастя, якщо за нею нема нічого, що надає сенс існуванню людини? Бо краса помарніє – що залишиться?..

Дашвар Л., # Галябезголови: роман/Дашвар Люко.  – Коли повертається веселка: роман.- Харків :КСД, 2016.- Харків: КСД, 2016.

Благими намірами вимощений шлях до пекла. Галя сповна відчула сенс цього вислову.  ЇЇ життя перевернулося лише через те, що вона прагнула допомогти іншій людині.  Дівчина втратила все: роботу, чоловіка, друзів, віру в людей.  Та що, як усе найбільш значуще і неймовірне відбувається з нами саме тоді, коли ми намагаємося видряпатися з пекла?

Це непросто, бо людина по-справжньому втрачає голову лише від двох речей: від страху і від кохання. Однак, що робити, коли тебе одночасно накривають і страх, і кохання…

Гуменюк Н., Коханий волоцюга. Маленькі повісті про любов: збірка оповідань/ Надія Гуменюк.- Харків: КСД, 2014.

Вісім маленьких повістей про кохання. Вісім простих історій, що поцілять у саме серце, пройдуть наскрізь і залишать по собі спогади…

Спогади про себе. Бо в кожного з нас є історія, переживши яку розумієш, що вже ніколи не будеш таким, як раніше. А якою вона була, мабуть, не так уже й важливо.  Важливо, що вона привела тебе до себе.

Вінник А., Коли повертається веселка: роман/ Дашвар  Люко. – Харків:КСД, 2016.

Його персонажі кохають, сумують, удаються у відчай і знаходять у собі сили жити далі! До вашої уваги добра життєствердна історія, якої зараз , як ніколи, потребує читач.

Доля подарувала Тані зустріч із Ромою. Він дивився на неї так, як ніхто досі… Роман приїхав до батьків із Києва, де навчався на юридичному. Таня саме закінчувала школу. Це мало бути кохання всього її життя, але хлопець раптово зник…

Минуло близько двадцяти років. Таня – відома журналістка, у неї дорослий син. Він – єдина згадка про коханого, якого вона так і не змогла забути. Діагноз  лікарів залишає Тані обмаль часу. І саме він спонукає якнайшвидше знайти Рому!

ДАРУЙМО КНИГИ З ЛЮБОВ’Ю КОХАНИМ, ДРУЗЯМ ТА БІБЛІОТЕКАМ!

 Гарні відчуття можна пізнати

разом з гарними книгами!