4 жовтня, під час виховного заходу «НАСИЛЬСТВУ НЕМАЄ ВИПРАВДАННЯ», студенти та викладачі коледжу змогли обговорити та висловити свою власну позицію відносно проблеми насильства (фізичного, сексуального, психологічного, економічного).

Щорічно 2 жовтня, починаючи з 2007 року, світова спільнота відзначає Міжнародний день ненасильства, який був заснований з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. Ідея відзначення цього дня, полягає у затвердженні культури миру, терпимості, розуміння і ненасильства.

Проблема насильства та жорстокості довгий час була закритою для обговорення та висвітлення не лише в Україні. Останнє десятиріччя насилля над дитиною в родині було визнане суспільством  серйозною та масштабною проблемою.

Нагадаємо, в Україні в цілодобовому режимі працює Національна гаряча лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації.

Номери телефонів є незмінними –  0800500335 (безкоштовно з мобільних  та стаціонарних телефонів по всій території України) та 116123 (безкоштовно з мобільних телефонів по всій території України).