Педагогічні читання на тему «Національно-патріотичне виховання»

Педагогічні читання – це майданчик для дискусій, пошуку рішень, обміну знаннями і досвідом, осмислення питань професійного розвитку, спонукання до проактивної позиції в професійному вдосконаленні.

В рамках місячника циклової комісії загальноосвітніх дисциплін 21 лютого 2024 року було проведено педагогічні читання на тему «Національно-патріотичне виховання».

Викладачі комісії КОЗЕЛЬСЬКА Т.В., ЛОМСЬКОВА К.М., УЧАЄВА О.В., КАПТО О.М., МАЖОРОВА Н.О., КУЛІШ О.І. поділились досвідом з колегами щодо забезпечення системності військово-патріотичного виховання з урахуванням вікових особливостей здобувачів освіти з метою формування національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги українських патріотів та пам’ятних історичних подій українського і військово-патріотичного календаря; заохочення здобувачів освіти до проведення різноманітних національно-патріотичних заходів, волонтерської діяльності для підтримання патріотичного духу наших воїнів.

Нинішній час, сама ситуація вимагає цілісної системи виховної роботи зі здобувачами освіти. Викладачі та куратори виховують в молодому поколінні почуття державності, закладають паростки гордості за Батьківщину, за вчинки предків, готують громадян і патріотів.

Разом до перемоги!