Тренінг для викладачів «Мультимедійні презентації – вимоги сучасного заняття»

В рамках місячника циклової комісії загальноосвітніх дисциплін викладач інформатики МАЖОРОВА Н.О. провела тренінг «Мультимедійні презентації – вимоги сучасного заняття» для викладачів коледжу.

Покращення якості фахової передвищої освіти визначається застосуванням нових методів та засобів навчання. Для активного навчання необхідно включати студентів у навчальний процес. У сучасному світі мультимедійні технології стали найбільш популярним інструментом у сфері освіти. Всебічне використання мультимедійних презентацій може підвищити ефективність активних методів навчання в усіх аспектах організації освітнього процесу: під час самостійної підготовки студентів, на лекціях, семінарах, практичних та лабораторних заняттях.

На тренінгу були надані практичні рекомендації щодо створення ефективних презентацій, ознайомлено з критеріями відбору інформації для оформлення презентацій, розглянуто основні ресурси, можливості штучного інтелекту.

Учасники  підкреслили актуальність і корисність тренінгу, зазначивши, що мають намір використовувати набуті знання у педагогічній діяльності.