«Стартуймо!»- вигукнув новий навчальний рік. І ми з ентузіазмом піддалися цьому імпульсу, тим паче що всередині давно зрів план: у який спосіб привнести більше практики в нашу SMART-освіторію. Ні для кого не секрет, що беззаперечним лідером динамічного навчання є його величність тренінг! Тому «ничтоже сумняшеся» студентська молодь МК НТУ «ДП» взялася випробовувати на собі усі принади цієї форми взаємодії.

     Тренінг із критичного мислення- перший млинець, який точно не нанівець . Нам всім давно відомо, що таке це саме «критичне мислення» і з чим його їдять. А от якими прийомами варто послуговуватися у власному житті, як намагатися бути незалежним у судженнях, не піддаватися дезінформації та різного роду інформаційним маніпуляціям- ось тут треба добре пометикувати. Але ж думати можна довго, філософствувати також, а життя відбувається тут і тепер.

     Саме тому для цікавого проживання моменту теперішнього ми вирішили приготувати страву . Інгредієнтами у нас були кілька відомих ще з дитинства ігор, як от «зіпсований телефон», туди ми додали трохи «злоби дня», приправили підлітковими проблемами, розбавили теплими посмішками, відвертими відгуками, дружньою атмосферою. І знаєте що? У нас не просто вийшло, а вийшло дуже смачно (лол, хто б у цьому сумнівався), бо коли за діло беруться зацікавлені дорослі й відкриті всьому новому підлітки, то виникає унікальна атмосфера, яка всіляко сприяє якісній комунікації.
Смакуйте життя, друзі!!!!