Шановні викладачі, батьки! Дорогі наші випускники!

Дозвольте привітати вас з успішним завершенням навчання, незважаючи на виклик сьогодення та відсутність традиційного випускного.

Ви подолали черговий і дуже важливий рубіж в житті. За 4 роки навчання в стінах коледжу Ви отримали не тільки професійні знання, але й зросли як особистості.

Сьогодні коледж проводжає вас в цікаву дорогу професійного зростання.

Шановні випускники, пам’ятайте: справжні скарби – це скарби вашої душі – доброта, щирість, совість. Намагайтеся бути чесними в думках, почуттях, справах. Бажаємо багато цікавих зустрічей, невичерпного джерела доброти, здійснення задумів, щоб мудрість і щирість були неодмінними супутниками в житті.

Шановні батьки! Ви виховали гідних синів і дочок. І тепер від вашого терпіння і підтримки певною мірою залежить їхнє подальше становлення і зростання. Нехай всі ваші сподівання справдяться, а ваші діти завжди будуть уважними та вдячними. Вдячними вам, своїм педагогам і наставникам, своєму коледжу.

Шановні викладачі! Вдячна Вам за наполегливу працю, терпіння і бажаю гарного літнього відпочинку!

Дорогі наші випускники! Дорогі наші діти!

Хай Бог благословляє Вас на добру й щасливу життєву дорогу.

Бажаю Вам успіхів, натхнення, витримки, досягнень. Твердо ідіть вперед, і жодних обставин не припиняйте вчитись! Ми віримо у Вас!

Ви наша надія! Ви майбутнє нашої України!

У добру путь! Нехай Вам щастить! А коледж завжди буде чекати на Вас!

З повагою і найкращими побажаннями
Директор коледжу Іванова В.І.
Звернення директора МК НТУ «ДП»