ЗДОБУВАЧІ ОСВІТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 274 АВТОМОБІЛЬНИЙ ТРАНСПОРТ ПРОЙШЛИ НЕЗАЛЕЖНИЙ КВАЛІФІКОВАНИЙ ІСПИТ

12 вересня 2024 року здобувачі освіти групи АТ-2021 1/9 спеціальності 274 Автомобільний транспорт взяли участь в незалежному кваліфікаційному іспиті (НКІ) від TECHTE@CH, офіційного представника і реселера Electude в Україні.

НКІ проводиться з метою підвищення статусу та якості вищої, фахової передвищої, професійно-технічної освіти, удосконалення системи професійної орієнтації серед молоді, підвищення престижу професій робітників і кваліфікацій працівників у сфері транспортних технологій, залучення молоді у виробничий сектор економіки, впровадження в освітній процес інноваційних технологій та високотехнологічного обладнання.

Оскільки з 2024 року єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) стає обов’язковим у підсумковій атестації здобувачів фахової передвищої освіти спеціальності 274 Автомобільний транспорт, то участь в НКІ є своєрідною платформою для відпрацювання навиків та отримання досвіду у підготовці до ЄДКІ.

Незалежний кваліфікований іспит дозволив оцінити рівень знань та стан підготовки здобувачів до професійної діяльності.

Аналіз результатів даного іспиту надасть можливість нашим здобувачам адекватно оцінити рівень своїх знань та покращити його протягом наступного семестру і дипломування.