Опитування є складовою внутрішньої системи забезпечення якості фахової передвищої освіти коледжу і проводиться з метою вивчення думки учасників освітнього процесу та зацікавлених сторін щодо:

  • якості освітнього процесу та освітньої діяльності в коледжі й використання отриманої інформації для її підвищення, стимулювання професійного зростання та підвищення кваліфікації педагогічних працівників;
  • врахування інтересів та пропозицій учасників освітнього процесу та інших зацікавлених сторін під час формулювання цілей та програмних результатів навчання.

Метою опитування в коледжі є отримання об’єктивної інформації щодо очікувань і задоволення учасників освітнього процесу якістю освіти в коледжі та її використання для удосконалення освітнього процесу.

Суб’єктами опитування виступають: здобувачі фахової передвищої освіти, випускники, педагогічні працівники, стейкхолдери, інші зацікавлені сторони.

Організація опитувань здійснюється відповідно до Положення про проведення опитування у Відокремленому структурному підрозділі «Марганецький фаховий коледж Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».