Г-2017 1/9 – екскурсія на «Марганецький рудоремонтний завод»

Г-2017 1/9

Екскурсія на «Марганецький рудоремонтний завод»

В понеділок 19.10.2020р. студенти групи Г-2017 1/9 відвідали АТ «Марганецький рудоремонтний завод». Виїздне заняття було організовано викладачем гірничих та економічних дисциплін, фахівцем зі сприяння працевлаштування випускників коледжу Височиною О.В. за сприянням зав. гірничим та електромеханічним відділенням Кривицької Р.І. На підприємстві екскурсію для студентів провів заст. директора АТ «МРЗ» Деркач Анатолій Віталійович.

Під час екскурсії студенти довідалися про те, що АТ «МРЗ» успішно функціонує на ринку України і є підприємством із замкнутим циклом виробництва: від виплавки сталі до збірки готового обладнання. Завод виробляє вироби самих різних конструкцій, форм і розмірів з урахуванням додаткових вимог замовників. Продукція, що випускається призначена для підприємств чорної і кольорової металургії, коксохімічних комбінатів, машинобудівних заводів, кар’єрів, теплових електростанцій, гірничозбагачувальних і ряду інших підприємств України.

Під час екскурсії студенти відвідали всі цехи заводу, ознайомились з принципами роботи верстатів, індукційних печей, сталеплавильних печей, спілкувались з працівниками.

Студенти мали унікальну можливість прослідкувати за процесом лиття сталі та розливкою гарячого металу в спеціальні форми.

Адміністрація коледжу щиро дякує керівництву АТ «МРЗ» та особисто заступнику директора Деркачу А.В. за організацію і проведення цікавої пізнавальної екскурсії та можливість «занурити» студентів у реальні умови функціонування сучасного вітчизняного підприємства!